* Δεν γίνονται επιστροφές-αλλαγές σε προϊόντα που είναι σε προσφορά.

Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο, σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους που έγινε από το κατάστημά μας όπως παρέλαβε λάθος προϊόν ή προϊόν ελαττωματικής ποιότητας. Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής θα επιστρέψει άμεσα το προϊόν χωρίς κανένα απολύτως κόστος μεταφοράς.

Σε διαφορετική περίπτωση οι αλλαγές των προϊόντων γίνονται εντός 20 ημερολογιακών ημερών. Το κόστος της αλλαγής ανέρχεται στο ποσό των 5€ για την ΕΛΛΑΔΑ τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής για την ΚΥΠΡΟ. Πριν την αλλαγή σας θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε στο 2382503440 ή με email στο cadookidsshop@hotmail.com
Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται

Αλλαγές πραγματοποιούνται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική τους τιμή (τα έξοδα αποστολής της αγοράς δεν συμπεριλαμβάνονται) και εφόσον:
1.Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει φορεθεί, να μην έχει πλυθεί, να μην έχει δεχτεί οποιαδήποτε μεταποίηση και με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.
2. Να μην έχει αφαιρεθεί το χάρτινο καρτελάκι καθώς και η συσκευασία του όταν περιλαμβάνεται.
3. Σε καλσόν, κάλτσες,εσώρουχα και μαγιό ΔΕΝ γίνονται αλλαγές για λόγους υγιεινής.